Et lite syprosjekt;)

Da minstemann ble født skulle jeg egentlig kjøpe smokkesnor til han, men fant  ikke helt en som jeg hadde lyst å kjøpe. Er kanskje litt småkresen, en smokkesnor er vel en smokkesnor tenker noen, men selv om det, ja, i utgangspunktet betyr lite hvordan den ser ut bare den virker, så hadde jeg lyst på en som jeg synes var fin;) Jeg er absolutt ikke noe dreven syerske, men synes det er veldig gøy å prøve meg på nye prosjekter. Har forresten både en mamma som er flink å sy og en mormor som hadde det til yrke, så jeg har alltid hatt noen jeg kan spørre om hjelp eller gode råd:)

Minstemann ble i hvert fall veldig fornøyd med sin smokkesnor, kjekke merkelapper å plukke på og fine farger å se på! Så er det i tillegg veldig greit at smokken henger et sted du kan finne den når "alarmen går", uten å måtte endevende vogna, soveposen, regntrekket eller det som kan vendes rundt, på jakt etter en smokk som på mystisk vis bare er borte vekk!!! Med snoren på plass trenger du ikke huske å ha nødlager i stellebagen, selv om de fleste sikkert har det uansett;)

Hvis du ser på bildet over nå, og tenker at det var smokkesnorlager jeg hadde i stellebagen så var det ikke det jeg tenkte på;) Etter at jeg lagde den første smokkesnoren kom nemlig svigermor og lurte på om jeg kunne lage noen flere for henne. De har flere venner som har blitt besteforeldre nylig og hun tenkte det var en fin gave, veldig gøy, og jeg håper de som får de også er enige i det.

Etter dette lagde jeg litt flere, de er veldig lette å lage, noen har jeg gitt i gave og noen har jeg solgt til venner og bekjente. Nå har jeg kun 6 stykker igjen, 4 rosa med prikker, og 2 av de stripete hvite/blå, men venter på en veldig kjekk bestilling med nye bånd slik at jeg kan lage litt flere typer. Tenker jeg prøver å legge ut det jeg har her på bloggen i første omgang, så er det førstemann til mølla. Ønsker du å kjøpe kan du kontakte meg på mail lhjoernevik@hotmail.com. Jeg selger de for 125,- pr stk + porto.

Litt om smokkesnorene:

Snorene er laget av bomullsstoff, med silikonring og hjertespenne. Har polstret de inni med litt volumvlies, føler de holder seg litt finere med det inni;) Selve snoren er 18,5 cm lang, leste et sted at de ikke burde være mer enn 22 cm lange, men vet ikke om det er med ring og spenne eller kun snoren. Uansett bør et lite barn aldri forlates verken med smokkesnor eller andre små deler på vogn/bilsete eller lignende!!

Litt om LykkeMilla;)

Egentlig ble dette navnet til da jeg skulle sy luer til barna mine, og tanteunger og litt sånn. Hadde lett på nettet for å finne ut hvordan jeg skulle lage disse, og da hadde den ene etter den andre sine egne merkelapper på disse og det så jo litt fint ut, men hva i alle dager skulle jeg kalle min lille produksjon? Da vi ventet på tredjemann og skulle velge navn var jeg helt bestemt på at hvis det ble en jente skulle hun hete Milla Tomine, men vi fikk en nydelig gutt i stedet, så da ble navnet stående ubrukt. Minstemann ble også en skjønn liten gutt, men vi hadde også da et jentenavn klart, Lykke Linnea. Kort forklart har alle barna våre endt opp med navn som begynner på L, derfor ble favoritten min byttet ut, men Lykke Linnea var nesten mer populært til slutt;) Satte disse favorittene mine sammen og vips der var navnet/logoen på plass, og jeg fikk brukt navnene på noe annet fint:)

Har forresten begynt å sy nye luer og pannebånd som passer godt når høsten kommer, forhåpentligvis ikke helt ennå, vil gjerne nyte enda noen fine soldager, men greit å være litt i forkant;) Barna skal få velge seg hver sin, så prøver jeg å selge resten her, så følg med;)

Takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min:)

#smokkesnorer #sy #babyutstyr #lykketid #pyntebånd

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits