Forberedelser...;)

Gleeeeeder meg;) Kanskje litt tidlig å begynne å tenke på jul allerede nå, men tilfeldigvis fant jeg akkurat det jeg trengte til årets juleverksted da jeg kikket litt rundt på nettet, og da måtte jeg bare bestille med en gang! Fikk til og med tingene jeg bestilte til en god del redusert pris, kanskje nettopp på grunn av at det er utenom sesong, så det er et godt tips å ta med seg!

De siste årene har vi hatt julesamling for barna til to flotte vennepar som har fulgt oss lenge, og barna våre har vært på både ferier og hytteturer sammen fra de var nyfødt;) Masse gode minner!!! Etter hvert som de har blitt større har det blitt besøk og overnatting hos hverandre, og siden de koser seg sånn sammen fant vi ut at det hadde vært kjekt å samle de til litt julekos i desember:)

I fjor lagde vi til og med hver sitt pepperkakehus til de, og øynene var stooore når de forstod at de skulle pynte ett hver! Da er det jo ekstra kjekt å få være med å se hvor ivrige de er når de setter i gang;) Alle pyntet, og alle gjorde seg ferdig, og far i huset fant til og med "ekte" snø som han drysset over de ferdige kunstverkene!

Etterpå skulle det kåres vinner av beste pyntede hus, med utdeling av medalje. Vi samlet alle på gangen og en etter en kom de inn på kjøkkenet for å få vite resultatet, og få utlevert medalje;) De måtte gå videre inn i stua etter medaljetildeling så nestemann som kom inn ante ingenting;) ALLE fikk medalje for ALLE husene var vinnere, og litt spent stemning over hvem som fikk premie gikk over i gledeslatter over at alle vant:):):):)

Kan trygt si at vi gleder oss like mye denne gangen! Er så glad for at de har lyst å bli med, de har allerede spurt om vi skal gjøre det igjen, og det må vi bare få til;)!

Beklager at jeg ikke kan skrive noe mer om dette nå, men alt er veeeldig "top secret" fram til desember;) Kommer helt sikkert til å få det med på bloggen da, så titt gjerne innom igjen!

I morgen kommer nytt kortinnlegg. Feiringen er i dag, så ville ikke avsløre noe før jeg var helt sikker på at "bursdagsbarnet" hadde fått kortet;)

#juleverksted #peppekakehus #julekos #juleforberedelser #kakepynting #jul #christmas #gingerbreadhouse #cakedecorating #lykketid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits