Ny innpakning;)

I går fikk jeg satt meg ned med et lite nytt prosjekt som jeg har hatt i tankene lenge;) Etter forrige vinter fant jeg bilder av dette kule trekket, og fikk lyst å prøve å lage det selv....

Du har kanskje sett hva det var allerede? Er ikke så veeldig glad i de store tennbrikettrørene, men med trekk på ble de ganske så dekorative;)

Litt pynt på, hampsnor og noen hjerter jeg egentlig trodde det stod God Jul på, men det var kun halve pakken;) Kan ikke ha jul hele vinterhalvåret!

I tillegg fant jeg et mini-norgesglass som jeg fylte med fyrstikker...

...og i toppen av glasset klippet jeg til, og festet sidene av en fyrstikkeske, slik at det går an å få fyr på stikkene også;)

Superfine som gaver og veldig lette å sy!! Teksten er forresten printet ut på t-shirt transfer ark, så her kan du jo velge selv hvilken tekst du vil ha utenpå.

Kommer nok til å lage flere av disse:) Selv om vi fremdeles nyter dager med kjempegode temperaturer, og det heldigvis ikke har vært behov for å tenne i peisen, så nærmer det seg kaldere dager;)

Ha en fin helg alle sammen!

#tennbriketter #diy #fyrstikkglass #gavetips #sy

 

7 kommentarer

Kristine

20.09.2014 kl.10:12

Kreativt! Det ble kjempefint!

Lykketid

20.09.2014 kl.11:47

Kristine: Tusen takk:)

anne fagerlie

20.09.2014 kl.11:48

Så smart og så fint da Linda :)

Lykketid

20.09.2014 kl.11:52

anne fagerlie: Tusen takk tante, ble i hvert fall mye finere på peisehylla;)

leneogmine

20.09.2014 kl.14:53

Du har en utrolig inspirerende blogg. :D Morsomt å lese nye tips og triks :) Ha en fin lørdag!

Lykketid

20.09.2014 kl.21:39

leneogmine: Tuuusen tak for så mange fine kommentarer, det er veldig kjekt å høre;) Ha en fin lørdag du også! Masse fine ting på bloggen din også, gleder meg til å kikke mer:)

Elisabeth

04.11.2014 kl.18:29

Så utrolig fine de ble :) Jeg er lik deg år det kommer til tennbrikkeboksen - syns ikke de er pene, mn dette var et godt tips! :)

Lykketid

04.11.2014 kl.21:06

Elisabeth: Tusen takk:) Masse kreative ideer på din blogg også;)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits