Restestoff...

Etter forrige syprosjekt som var trekk til tennbrikettrør, hadde jeg litt restestoff igjen og det ble til en ny mobillomme;) Veldig grei å ha mobilen i, så slipper du at den ripes opp.

Lagde den slik at jeg kunne tre en snor gjennom toppen, og det ble åpning på begge sidene. I den ene siden festet jeg en snorstopper jeg hadde fra før og på den andre siden en carabinkrok, da er den lett for ungene å feste i sekken eller i hempene på buksa.

 

Ordskyen lagde jeg selv på dataen, kjempegøy å prøve ulike skrifttyper og retninger! Her er det bare å boltre seg, du kan jo lage av hva som helst!

Navn, fødselsdato, kallenavn, hjemsted, steder du har vært, en spesiell dato, favorittfotballag, kjæresten♥, barnas navn, barnebarnas navn...

Kanskje du har andre ideer, bare kjekt med nye tips?

Tar med et siste bilde, der jeg har snøret den igjen:)Håper du likte innlegget:)

Ha en fin søndag!

#restestoff #mobilveske #mobillomme #sy #ordsky #wordcloud #håndarbeid #sew

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits