DIY Hjemmelaget lynghjerte

Hva er vel finere enn lyng å dekorere med på denne tiden? I dag var minstemann og jeg på trilletur, og da fant vi denne fine lyngen! Dessverre var det kun et par kvister som hadde denne fine fargen, men tenker vi må ut på lyngjakt en annen dag;)

Av kvistene jeg fant laget jeg et lite hjerte. Fikk ikke tatt bilder mens jeg holdt på, men surret to kvister sammen med blomsterståltråd der spissen til hjertet er. Etterpå fortsatte jeg å surre tråden rundt den ene kvisten og fylte på med mer småkvister til den var passe lang. Kuttet tråden med tang et stykke over der kvisten sluttet, slik at den kunne festes på kvisten i motsatt del. Gjentok på andre siden og bøyde de til i fin hjerteform og festet ståltrådene♥

Synes det ble kjeempefint, vil ha flere!! Må bare finne et sted med masse fin lyng;)

Kanskje her? Nydelig bilde fra en tur til Trodlabergtjørn som du kan gå forbi på vei til Bynuten, den høyeste fjelltoppen i Sandnes kommune med sine 671 m.o.h.

Bildet er fra sensommeren for noen år siden, da vi var på fisketur med de to eldste og besteforeldrene;) Kjempefin tur!!

#lyng #lynghjerte #diy #trodlabergtjørn #bynuten #tur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits