Kreative barn..;)Her i huset er det ikke bare mamma`n som liker å lage ting, vi er vel ganske så kreative alle sammen, på hver vår måte;) For en stund tilbake ropte jenta mi fra stua: Mammaaa, kom å se! Ikke så uvanlig, som regel er det kanskje minstemann som står triumferende oppå (!) bordet, men denne gangen var det et aldri så lite kunstverk på bordet;) Dette måtte jo foreviges, og i dag ble det med her;)

Det har ikke gått barna hus forbi at det på kveldstid blir skrevet innlegg om diverse prosjekter på bloggen, og er det noen som er flinke til å skryte av meg og mine puslerier så er det familien min! Spesielt ungene;) I tillegg har de mange forslag til hva som kan lages og legges inn, så derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en egen kategori hvor vi kan dele hobbyprosjektene deres.

Håper det kan bli til inspirasjon for store og små;)

#hobby #kreativ #barn #barnekunst #lykketid #hobbyforbarn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits