DIY Dørskilt til jenta vår♥

I dag har jeg fått malt bokstavene som skal henge på døra til ♥godjenta vår♥. Holder på å ordne litt til på rommet hennes. Kan vel si at vi holder på å rydde ut det som lillemor har lekt med og gir plass til den store jenta vår. Hun har tross alt blitt 8 år, og når noe gammelt forsvinner ut må vi jo finne noe nytt å sette inn;) Har jo alltid masse ideer, og høsten er jo en super tid til litt prosjekter innendørs, så vi får se hva vi får til før jul.

Tilbake til dagens prosjekt:

Fine bokstaver får du kjøpt mange steder, til ulike priser og design. Jeg fant disse fine på Panduro, de er 5 cm høye og kostet 12 kroner per bokstav, så kan du male/dekorere de som du vil. Tenkte litt på å male noen med striper/prikker, små hjerter/stjerner, men jenta mi ville ha rosa, så da ble det det;)

Malte de først med pensel, så brukte jeg en "svamp på pinne", finnes kanskje et bedre ord, men det er akkurat det det er, hehe.., denne dyttet jeg over bokstavene slik at malingen ble jevn og fin. Brukte forresten grillpinner å legge de på, slik at de ikke skulle henge fast i underlaget. Veldig viktig å legge de rett vei her, for det blir små striper av pinnene.

Veldig enkel DIY dette her, og jeg har jo ikke laget selve bokstavene selv, men fine ble de med litt maling..

Takk for at du tittet innom, ha en fin kveld;)

#DIY #bokstaver #dørskilt #maling #lykketid #interiør #hobby #letters #doorsign #barnerom

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits