Lyslyktsamling..

I kveld ble jeg ferdig med den siste lyslykta jeg har holdt på å hekle, så nå har jeg en søt liten samling som står så fint på benken i stua.

Måtte bare ta bilde av de uten lys og blitz, så dere kan få se stemningen de lager.. Har sagt det før, men må bare si det igjen, når kvelden kommer er en av de beste tingene jeg vet å tenne lys. Hele stemningen i stua forandrer seg og du kan føle roen, fantastisk♥

Om du har lyst å hekle lik, så fant jeg oppskriften her, kjempefin blogg og lyslyktene var jo kjempefine! Måtte gjøre det et par ganger før jeg var helt med på oppskriften, men jeg har ikke heklet veldig mye;) Beste tipset jeg kan gi de som er nybegynnere er å bruke youtube, masse hekletips å få. I tillegg får du se hvordan det gjøres med egne øyne. På engelsk søker du på ordet crochet, også greit å vite;)

Her hos oss er det høstferie og i morgen har vi fri hele gjengen, alltid godt med noen ekstra dager fri;)

Ha en kjempefin helg alle sammen!

#lyslykt #hekle #hekletlyslykt #stemning #lageselv #candlejar #candlelight #crochet

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits