Uglekake;)

Titter bare innom for å vise bilder av bleiekaka jeg laga til den skjønne lille prinsen♥ jeg ble tante til i fjor:) Han er bare noen måneder yngre enn vår minstemann så vi håper de to får stor glede av hverandre etter hvert. De har allerede blitt ettåringer, så tiden flyr av sted! Har tidligere laget andre typer bleiekaker, men denne gangen hadde jeg lyst å lage en annerledes. Hva passet vel ikke bedre enn en uglebleiekake? Ugler har jo vært populært en stund, og jeg visste jeg hadde sett at flinke Tonerosedesign hadde laget dette, så da var det bare å sette i gang, nok en gang etter inspirasjon fra henne;)

De siste dagene har jeg drevet på med litt juleplanlegging, selv om jeg vet det er aaaltfor tidlig. Vet jo butikkene allerede er litt i gang, og hvert år føles det som det står julesnacks fremme evigheter før julen er i nærheten av å begynne, men disse ukene går så altfor raskt at det er greit å ha litt god tid;) Kommer nok litt flere juleinnlegg, men tror jeg venter litt til før jeg deler;)

Kan ikke si ha en fin kveld nå for dette ble jo liiitt sent, men god natt er vel på sin plass:)

#bleiekake #uglebleiekake #ugle #babyshower #lykketid #nyfødt #barselgave #diapercake #owldiapercake #kreativ #tonerosedesign

 

Én kommentar

Mona

13.10.2014 kl.02:48

Wow så utrolig stilig vri på en bleiekake!!:)

Lykketid

13.10.2014 kl.09:44

Mona: Tusen takk, veldig gøy å lage noe nytt og litt utenom det vanlige;)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits