JULEMARKED

(teksten som ligger bak sløyfa er: tid med)

I begynnelsen av november skal det arrangeres julemarked på hjemstedet mitt, og da var det noen som tenkte på meg og at jeg også burde bli med, kjempekoselig! Gleder meg veldig!

Har stort sett solgt de tingene jeg lager til venner og kjente, eller gitt bort i gaver, men nå sitter jeg altså å tenker litt ut hva jeg skal ha med meg, og ikke minst hvor mye/lite?? Mitt første julemarked, og null peiling..;)

Bildet over er fra gårsdagens lille prosjekt, fant ut at jeg måtte ha med noen ting som har med jul å gjøre i og med at dette er et julemarked, så da begynte jeg å leke meg litt med tekstdesign, og dette ble resultatet. Nå blir det flere trekk til tennbriketter med juledesign.

Tidligere har jeg laget disse på bildet over. Fant bilde av de på nettet og syns de var kjempefine, og etter litt klipping og sying hadde jeg mine egne. Har beholdt en og allerede solgt de andre jeg lagde, men tenker jeg må ha med noen på julemarkedet. Så får jeg satse på at noen fremdeles fyrer opp i ovnen på gammelt vis, og at ikke alle har gått over til varmepumpe;) 

De tre første i samlingen:) Hadde egentlig planer om å kjøpe rød ullfilt også, men glemte det helt. Handlet inn på Stoff og Stil, der er det myyye å velge i! Var på en lørdags formiddag og var litt overasket over hvor mye folk som var innom! Nå er ikke jeg den som stresser mest om jeg må stå en liten stund i kø, men tror nok jeg velger å gå en ukedag neste gang.Bare et lite bilde fra underveis;)

Ha en fin kveld:)

#tennbriketter #julemarked #stoffogstil #sy #ullfilt #juletekst #jul #trekk

 

Én kommentar

Moffeliten

14.10.2014 kl.18:36

Så fine de er. Det er første gangen jeg er inne på bloggen din og jeg må si at du har en kjempefin blogg og maaaange gode tips og ideer.

Jeg tror nok du har fått enda en fast leser §:o)

Ha en fin kveld.

Lykketid

14.10.2014 kl.20:14

Moffeliten: Tusen takk! Kjempegøy å få en så fin kommentar, og en ny fast leser;) Veldig kjekt å kunne dele tips og ideer, beste jeg vet å finne eller komme på nye ting, og på bloggen blir de samlet som en minnebok for både meg og de som titter innom bloggen;) Ha en kjempefin kveld du også!

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits