Småhekling...;)

Her hos meg er det full fokus på å lage litt forskjellige ting til å ha med på julemarkedet som jeg nevnte i forrige innlegg. Gøy å ha med litt forskjellig, og jeg har allerede fått laget noen nye ting, ting jeg aldri før har prøvd å sy/lage, kjempegøy!! Veldig fornøyd med resultatene:)

Tenkte jeg skulle lage noen nye diy innlegg, men det må vente til etter at jeg er ferdig med denne lille produksjonen min;) Det tar litt mere tid når du skal ta bilder av prosessen, og de som har fulgt med på bloggen min, vet nok at jeg først og fremst er mamma til fire♥♥♥♥ og kone til min kjære♥.

Bildet over er en detalj fra en søt liten veske jeg heklet til gojenta mi i fjor sommer. Har heklet litt mer nå, men denne sommerfuglen tok jeg nok opp og begynte om igjen på x antall ganger, ikke lett...men hadde nok forstått mere nå;) Det viktigste er jo å ikke gi opp;)

Over ser du hele vesken, mener jeg fant oppskriften i et gammelt ukeblad på hytta, veldig greit å ha sånne småprosjekter å drive på med der. Blir veldig utålmodig når det blir større strikkeprosjekter, så ofte går det en stund før jeg får gjort de ferdig;)

Takk for at du titter innom bloggen min, setter stor pris på hvert eneste besøk:)! Satser på å få blogget litt innimellom slagene, etter 1.november blir det i hvert fall flere koselige juleprosjekter å skrive om;)

Ha en fin kveld!

#hekle #crochet #sommerfugl #butterfly #lykketid #hekletsommerfugl #barneveske

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits