Hjemmelagde kurver!

 

Disse her har jeg egentlig lyst å beholde selv, men de må nok bli med meg på julemarkedet;) Ikke så mye på disse som minner om jul da, men tenker de kan være en fin ting å gi noen i julegave, og da passer de helt perfekt;) 

Tenker jeg skal lage noen flere, men gikk tom for voluminnlegget jeg bruker, så da må jeg nok en tur innom Stoff og Stil. Tror de må begynne å kjenne meg igjen der etter hvert, hehe... Fant forresten mønsteret til kurven der sist jeg var innom.

 
( Når jeg bare forstod sy-veiledningen var de kjempeenkle å sy. Rotet litt med forklaringene i starten;) )

Kurvene er forresten 27 cm i diameter og når de ikke er brettet ned er de 21 cm høye. Skulle egentlig til å kalle de brødkurver i overskriften på innlegget, men disse er like fine å bruke til å oppbevare andre ting i, alt fra garn til toalettruller på badet. ( Da bør du nok ha den litt borte fra der det blir mest vått, men på en hylle går fint.)

Takk for at du titter innom:) Ha en flott kveld;)

#kurv #sy #søm #brødkurv #altmuligkurv #StoffogStil #lykketid #basket #sew #breadbasket

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits