Til smårollingen;)

Her hos meg går det i produksjon til julemarked, og her er siste tillegg til listen min;) Hadde kun et par snorer igjen etter forrige gang jeg sydde, så da måtte jeg lage noen flere til denne anledningen. Disse snorene er superkjekke, noe for de små å plukke på, samtidig som smokken ikke forsvinner så lett;) 

Har skrevet et innlegg om disse tidligere her, der kan du lese litt mer om snorene og hvorfor jeg fant ut at jeg skulle lage disse;)

Alle delene er sydd godt fast, men minner igjen på at et lite barn aldri må forlates verken med smokkesnor eller andre små deler i vogn/bilsete eller lignende!! Jeg pleier å ta av snora når minsten sover i vogna, da ligger han jo rolig uansett og smokken er som regel lett å finne om han har tatt den ut;)

Fikk også laget litt flere barnevesker i dag, og fikk tatt noen bilder underveis, så nå blir det DIY-barneveske innlegg når julemarkedet er over!:)

I forhold til julemarkedet har jeg lurt veldig på hvor mye jeg skal ha med, men tenker jeg gjør som mange av de andre, at jeg tar imot bestillinger om noen ønsker det. Blir veldig glad hvis jeg får solgt det jeg har med, men er også forberedt på å sitte igjen med noe;) Ikke lett å vite hva som selger;) Samtidig har jeg laget det jeg har hatt sjans til etter at jeg fikk vite om julemarkedet, og håper mest av alt at det ikke er for lite, hehe... Tiden vil vise;)

Ha en fin kveld!

Noen som vil ha smokkesnor DIY forresten?

#smokkesnorer #baby #babyutstyr #lykketid #hjemmelaget #pacifierclip

2 kommentarer

aline

13.11.2014 kl.22:09

Hei hei 😄 så fine de er :) jeg lurte på hvor du har kjøpt de lappene du har sydd på, med selvbestemt skrift :) jeg har sett etter slike lenge.. Så vis du vil dele det, hadde jeg satt veldig pris på om du hadde sent meg det på Mail

aline-1993@hotmail.com

Lykketid

16.11.2014 kl.23:05

aline: Tusen takk, har sendt deg en mail;)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits