Kremmermarked!

For en fantastisk dag lørdag var!!! Så gøy å bli med på kremmermarked, og så masse folk som dukket opp! Er helt imponert:)! Masse fine ting, masse god mat og alt mulig annet! Fikk ikke kikket så veldig mye på de andre, men ryktene om alt som foregikk surret i mengden;) Til og med korpset dukket opp for å spille, snakk om engasjement! Frister veldig til gjentakelse:)

Holdt meg stort sett på standen min, for jeg syntes det var fint at folk kunne spørre meg om det var noe de lurte på. Så herlig at så mange likte tingene jeg lager og hvis jeg skulle solgt etter hvor mye ros jeg fikk hadde alle varene mine vært borte, kjempestas! Er kjempefornøyd og såå takknemlig!! Har til og med fått noen bestillinger jeg skal begynne på i morgen;)

Lørdagskveld kan jeg vel si at jeg var lykkelig utslitt, men etter noen rolige dager med verdens beste mann og barn og masse familietid kjenner jeg at jeg er klar for noe å gjøre. Kan ikke være i ro for lenge;) Skrudde forresten opp to bokhyller med dører på lørdagskvelden selv om jeg var totalt utslitt, men nå har stua blitt lys og fin, og den mørke seksjonen er ute av syne, fantastisk, hehe... Store barn, små gleder;)

Hvis dere som organiserte kremmerdagen leser dette, så tuuuusen takk for en kjempefin dag!!!:)

En av de kommende dagene kommer DIY veskeinnlegget som lovet, må bare redigere litt bilder først;)

Ha en super kveld!

#kremmermarked #lykketid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits