Bjørkekrans med papirstjerner..

I helga har vi kost oss på hytta, og meg og lille frøken har laget papirstjerner. Sååå fine, og superenkle å lage, hun var kjempeflink og var faktisk ferdig før meg ( sånn er det å være litt for mye perfeksjonist ). Må si at stjernene ble like fine selv om de ikke var brettet helt perfekt;)

Grunnen til at vi laget disse, og kvistkransen, var at jeg så det på en blogg for en god stund tilbake. Kjempefin blogg, masse inspirasjon, spesielt med tanke på hobby for barn, du finner den her. Hun som skriver denne bloggen er lærer og lager mye spennende, både for små og store;)

Rekker ikke lage en DIY på stjernene i dag, men tenker jeg gjør det i morgen, ellers finner du det på den allerede nevnte bloggen;)

Håper du har en fin kveld:)

 

Må forresten si tuuuusen takk til alle dere som titter innom, håper dere finner noe dere liker, setter stor pris på hvert eneste besøk;)

#kvistkrans #papirstjerner #origami #paperstars #kreativ #papirhobby #uglesnurreri #lykketid #inspirasjon #hobby #diy

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits