DIY Papirstjerne

Disse papirstjernene blir kjempefine og når du bare vet hvordan er de superenkle å lage. Har satt sammen noen bilder over som viser fremgangsmåten, men beskrevet med ord gjør du slik:

1. Du trenger åtte stykker papir, der lengden er dobbel så lang som bredden. Mine papirbiter var 5 cm x 10 cm. Du kan altså velge om du vil lage små eller store stjerner.

2. Brett papiret i to langs langsiden.

3. Brett hjørnene oppover slik at du får en skrå kant.

4. Brett hele papirstykket på midten. Gjenta med alle åtte papirbitene.

Vi tapet over kanten helt ytterst i hjørnet, men egentlig trenger du kun gjøre dette på den biten du starter med. Litt lettere for barna om du taper tuppene;)

Nå er det bare å sette papirbitene inn i hverandre. Begynn med å putte spissen på bit nummer to i toppen på bit nummer en. Langsiden skal alltid vende nedover, og biten skal puttes oppi den øverste delen av papirbiten der den er smalest. Vi tok også litt lim oppi denne "lommen", slik at den festet seg. Festet også en tråd i den ene tuppen før vi puttet den inn i "lommen".

Når du har gjort dette blir stjernen som på de nederste bildene, ser at tapen viser litt, men dette var første stjerna vår;) Fester du tapen helt på spissen blir den gjemt inni stjerna.

Var ikke helt klar for julefarger enda, selv om det ikke er lenge til julen sniker seg inn i hus;) Da må vi nok lage noen nye julestjerner tenker jeg;)

Til mine stjerner laget jeg en bjørkekrans etter inspirasjon fra denne fine bloggen, stjernene fant jeg også her. Bildet av min krans finner du her, skrev om den i forrige innlegg;)

Ha en fin dag alle sammen!

#DIY #origami #papirstjerne #papirhobby #hobby #paperstar #lykketid #uglesnurreri

2 kommentarer

Moffeliten

20.11.2014 kl.11:31

Kjempefin. Skal forsøke å lage en jeg også §:o)

Lykketid

22.11.2014 kl.22:06

Moffeliten: Tusen takk:) De var kjempelette å lage og så fine:)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits