DIY Julehjerter

Kjenner det er liiitt tidlig ennå, men i dag måtte jeg teste om det gikk an å bruke stemplene jeg har hatt liggende til å stemple på stoff, og det gikk helt fint! Har laget noen helt hvite hjerter før, men disse ble jo bare enda finere:)

Stempler er forresten kjempegøy for barna også, og kan brukes på mange ulike måter. Hadde to små med svarte fingertupper her i dag, som fikk prøve seg på papir, fikk ikke noe bilde, men tror de koste seg;)Å lage disse er veldig enkelt, så denne gangen har jeg ikke tatt med noe trinn-for-trinn bilder. Laget først en mal til hjertet. Du kan jo tegne hjertene i alle slags former, men jeg liker veldig godt at de er litt lange og de trenger absolutt ikke å være helt symmetriske i toppen. Tegn opp på stoffet du ønsker og klipp ut to like deler.

Etterpå stemplet jeg på stoffet. Husk å bruke mye sverte på, for stoffet trekker godt til seg. (Prøvde først på en prøvebit, slik at jeg fikk se hvordan det ble.) Her er det også viktig å ha et jevnt, hardt underlag. På det ene hjertet stemplet jeg på en stoffbit som jeg sydde fast i hjertet.

Nå er det bare å sy en søm langs hele kanten. Husk å feste bånd i toppen (lager en knute på disse, som jeg legger på på innsiden). Langs en av sidene lar du det stå igjen en liten åpning til å fylle vatten inn i. Etter at det er gjort syr du igjen, og du har et kjempeflott hjerte til å pynte med:) De er også kjempefine å gi i gave til noen du er glad i eller til noen du setter litt ekstra pris på;)

Hjertene jeg laget i dag er en overraskelse til noen, så kan ikke si noe mer om det i dag;)

Håper du har en fin kveld:)

Bli nok litt flere julete innlegg i tiden fremover, så titt gjerne innom bloggen min igjen om du liker det du leser;)

#julehjerter #sy #stempel #julepynt #sew #christmasdecoration #DIY #lykketid

8 kommentarer

oemi

22.11.2014 kl.21:28

For noe fantastiske hjerter! disse må jeg virkelig teste ut :D

Lykketid

22.11.2014 kl.22:03

oemi: Tusen takk;) Så gøy at du likte de:)

barediy

23.11.2014 kl.01:43

så fine :D

Lykketid

23.11.2014 kl.09:39

barediy: Tusen takk:)

Nita

24.11.2014 kl.22:31

de var skikkelig stilige <3

Lykketid

24.11.2014 kl.23:12

Nita: Tusen takk;)

Moffeliten

26.11.2014 kl.21:38

Nydelige <3

Lykketid

27.11.2014 kl.00:01

Moffeliten: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits