Lyslykter igjen;)Hei igjen, titter så vidt innom bare for å vise de siste lyktene jeg laget, disse er så fine, og kan jo pyntes med alt mulig! Disse fikk små stjerner og papirtråd:)

Den siste tiden har det gått litt i ett her, så det har blitt lite blogging, masse bursdagsfeiring og nest minstemann har vært hjemme fra barnehagen en hel uke pga litt feber og forferdelig hoste! Vi har storkost oss sammen, men nå er vi i normalen igjen, så håper jeg får delt noen av de tingene jeg hadde lyst å få til nå i julemåneden;) Fantastisk tid, men masse gøy som skjer!

God natt til de som ennå er våkne;)

#lyslykter #hekle #crochet #lykketid

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits