Sniktitt....vi er snart klar;)Endelig!!;) I morgen er dagen!! Ungene har ventet siden i fjor, og har spurt hele november når det er tid for det som har blitt et kjempekoselig årlig juletreff for våre barn og noen av våre venners barn!! De storkoser seg og det gjør det ekstra gøy å lage til for de! For familien vår er det ganske travelt disse ukene frem mot jul, med både fødselsdager og andre aktiviteter, men vi storkoser oss med alt vi gjør, og spesielt dette, så vi fortsetter så lenge ungene vil;)

Vi har samlet ungene to ganger før, første gang pyntet vi pepperkaker, neste gang fant vi ut at vi skulle lage pepperkakehus, og selvfølgelig måtte de jo få hver sitt;) Tror vi koser oss like mye med forberedelsene vi voksne, hehe... Ble en del liming;) Har skrevet litt om forrige gang her.

Denne gang er det fremdeles "ikke lov" å røpe hva vi skal lage, men det kommer et nytt innlegg om det når bildene er klare;) Må bevare spenningen til siste slutt, hehe, og litt lureri har vi også fått med, mer om det senere;)

Nei, midt på natta og på tide å komme seg i seng;) Ha en fin natt:)

Bildet over er forresten godteposene som er like viktige som selve pyntinga må vite!!!!

#juletreff #tradisjon #pepperkakepynting #pepperkakehus #godteposer #lykketid #førjulskos #lykke #kos #venner

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits