Happy birthday.....and a merry little christmas time...

♥GOD JUL alle sammen♥

Nå har det blitt skikkelig julestemning i heimen og etter denne helga er det bare kos og familietid på programmet, har vel egentlig vært det det har gått i disse ukene før også, med bursdager på rekke og rad;) Likevel er det godt med en rolig helg uten planer nå før julefeiring:)

Da svigermor hadde bursdag lagde jeg dette kortet til henne, egentlig er det vel blitt er bursdagskort som ble litt enkelt "julifisert", men hun ble kjempeglad og likte det veldig godt. Synes det passet med litt enkle farger og selv om jeg er glad i rødt når det er jul også, så lagde jeg kortet i duse kjølige farger. Synes spesielt det grønne treet kom godt frem da;)

Helt enkelt på utsiden også, treet tok litt plass inni, så denne gang ble det bare en sløyfe rundt toppen (festet i den ene spissen) for å holde det sammen;)

Pyramidekortets innside... Alt er laget av papir bortsett fra isoporkjeglen inni treet, julekulene som er små isoporkuler med glitter og snøfnuggene som er pynt.Tenkte at jeg med dette innlegget også kan ønske deg som titter innom her en kjempekoselig førjulstid og en riktig god jul!!

Klem fra Linda

#bursdagskort #julekort #julestemning #birthdaycard #christmascard #christmasjoy #merrychristmas #godjul #scrapping #korthobby #kreativ #papirhobby #lykketid

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits