Glutenfrie kakemenn....Kan vi lage fler?

Desember skulle definitivt hatt litt flere dager, for alt jeg har lyst å ordne er ikke alltid mulig, men vet at mine ønsker ofte er litt urealistiske;) Vel, når det kommer til å få gjort innen en viss tid i hvert fall. Får som regel alltid kommet i mål etter hvert;) Derfor dukker det nok opp noen litt juleinspirerte innlegg etter hvert, noen fordi det var hemmelige gaver som ikke kunne vises på bloggen før julekvelden var over og noen fordi jeg ikke rakk å lage innlegg midt i julestria;) Så selv om julekvelden har vært og vi går mot nyttår, så håper jeg det kan brukes som inspirasjon fram mot neste jul;) Hadde den beste julefeiringen, men de beste på jord, en fantastisk og uforglemmelig kveld♥♥

Denne jula prøvde vi å lage noen nye glutenfrie kakemenn, fant oppskriften her, og ungene har allerede tømt en stor boks, og vil ha mer;) Ekstra gøy å bake når det bli spist opp! Så vi må nok ha en runde til før året er omme;)Ungene var selvfølgelig med å bake, og i midten på bildet er det de mente var "lillebror", hehe, egentlig noen former som er ment for "juleflesk", men passer godt til en lillebror;)

Tid for å finne søvnen, fire små/store som skal opp tidlig, selv om en kunne tenke seg å sove liiitt til, men vi koser oss med fri:) Nyyytes;)

Ha en fin natt og takk for at du titter innom;)

#glutenfrikakemenn #glutenfri #kakemenn #bake #lykketid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits