Memories are homemade;)I dag blir det innlegg om en supekoselig aktivitet du kan gjøre med dine små eller store;) Faktisk kan denne aktiviteten glede alle aldersgrupper tenker jeg!

For tiden er det skikkelig høstvær, med andre ord for det meste innevær for oss, selv om det er godt og friskt med en liten luftetur. Heftig vær holdt oss inne i helga og da laget jeg og jenta mi memory spill av våre egne bilder og vi fikk plukket ut litt av hvert;) Lillebrors store helt for tiden må være Fantorangen så det var en selvfølge å ha han med, dukkemor og en kul snømann fra forrige vinter pluss mye mer... 

Ideen til memory fikk jeg etter at vi var på besøk hos svigerinnen min og hun hadde laget kjøleskapsmagneter av oss i familien. Da kan ungene se oss hver dag slik at de husker oss og kjenner oss igjen selv om vi ikke møtes hver dag, så fantastisk koselig tanke♥

Selv om mange helt sikkert får dette fint til selv uten noe forklaring, tenkte jeg å gå fort gjennom hvordan vi laget det:

Første trinn som beskrevet over, velg ut bilder og print ut. Jeg valgte å lage en collage i et redigeringsprogram slik at jeg fikk firkantede bilder og kunne justere de litt før utskrift. Skjær/klipp ut.

For å gjøre de litt fine, pyntet vi de litt. Vi trykket ut sommerfugler med en stor sommerfuglpunch som jeg fikk til jul. De må jo ikke pyntes men vi ville selvfølgelig det;) Kan jo for eksempel bruke klistermerker eller stempel også:)


For at de skulle henge liiitt fast før vi laminerte de festet jeg de med en kul liten limroller fra Scotch, denne er super å bruke til slike ting!

Strømmen kom og gikk i uværet her i helga, så meg og lillemor var så glade når lamineringsarkene gikk helt gjennom maskinen uten at det ble stopp. Vi kuttet de enda en gang på skjærebrettet samtidig som jeg rundet hjørnene med en saks slik at de ikke ble så spisse.

Nå gjenstår bare kosen og det er å spille♥ Kaninen vår fikk også bli med på bildene, og masse fine bilder av ungene og familien vår.
Vi koste oss masse med vårt eget memory, og jeg vet at ungene og mormor, bestemor og bestefar også kommer til å storkose seg med dette hjemmelagde spillet!

Masse gode minner i en koselig aktivitet;)

Må bare få si at det er så kjekt å se at flere lesere har kommet innom bloggen min, selv om det har vært mindre oppdatering fra min side i starten på året. Flere innlegg kommer, har flere ideer og ferdige prosjekter å skrive om, så håper du titter innom igjen:)

Ha en fin kveld!

#memory #hjemmelaget #spill #gøymedbarn #homemade #game #funforkids #lykketid #laminering #puncher

 

2 kommentarer

13.01.2015 kl.16:31

Så stilig. Kanon ide' .likte også ide'en med kjøleskapsmagneterne.

Lykketid

13.01.2015 kl.20:34

Anonym: Tusen takk, har blitt brukt flere ganger hos oss ihvertfall og det at ungene blir kjent med ansiktene til familien er jo helt den beste tanken;)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

38, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits