Bursdagskort i blåtoner;)

I kveld blir det endelig innlegg om det siste bursdagskortet jeg lagde, la ut bilde av dette på instagram for noen uker siden og hadde store planer om å legge ut litt flere bilder her i løpet av et par dager, men slik ble det altså ikke;) Tiden går så fort, så selv om jeg har drevet med litt forskjellig siden sist, så strekker ikke tiden alltid til slik at jeg får lagt det ut her. Blir lettere å legge inn bilder på instagram, så titt gjerne innom der på @lykketid om du vil se hva jeg driver med. Legger i hvert fall inn der liiitt oftere en her;) 

Denne gangen fikk jeg spørsmål om å lage kort til ei jente som ble 18 år og det trengte ikke være rosa;) Måtte kikke litt i arkene mine hva jeg hadde og fant snømennene, så var ideen i gang. Egentlig hadde jeg tenkt å lage snømannen inni kortet av trådballer, slike som er i lyslenkene som har vært så populære en stund, men fikk litt dårlig tid, så da ble det garndusker i stedet. Synes det var litt koselig med vintertema, selv om jeg er veeeldig klar for vår og varmere vær, så kan vel si dette var siste krampetrekning av vinter fra min side;)


Er veldig glad i blåtoner, så dette kortet var utrolig gøy å lage, og snøkrystaller er så fine å pynte med. Snøballene er små isoporkuler med glitter på som jeg mener å ha kjøpt på Nille rundt juletider om jeg ikke husker helt feil. Kjempefine til bruk her og på juledekorasjoner.På toppen ble det noen små charms og enda litt snøfnugg♥

Veldig kjekt å få vite etterpå at mottakeren ble kjempefornøyd, herlig!♥

 

Ser at selv om jeg ikke har lagt inn så mye på begynnelsen av dette året så har jeg fremdeles mange som titter innom og det er utrolig kjekt! Supertakknemlig!

Har ikke gitt opp helt å blogge, synes det er veldig kjekt å få "arkivere" prosjektene mine her slik at jeg kan se tilbake på hva jeg har laget♥, så titt gjerne innom igjen ved en senere anledning;)

God natt:)

4 kommentarer

Kaja Haugen

16.03.2015 kl.17:55

Så fint!!

Lykketid

19.03.2015 kl.23:37

Kaja Haugen: Tusen takk for koselig kommentar!

venyfoto

14.01.2016 kl.17:47

Utrolig kult kort.

Lykketid

30.04.2016 kl.23:03

venyfoto: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Lykketid

Lykketid

40, Sandnes

Jeg er firebarnsmor og gift med verdens beste mann! Sammen bor vi seks på en herlig gård med god tumleplass for både store og små et stykke utenfor Sandnes. Her fordriver vi tiden med små og store prosjekter og vanlig hverdagsliv. Innimellom dukker det opp en del kreative sprell, som jeg håper du kanskje synes det er gøy å lese om. Takk for at du tittet innom! Denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven. Vennligst be om lov hvis du ønsker å låne bilder.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits